Bijna 100 nieuwe B/L juryleden dressuur
2 mei 2011

KNHS (Ermelo) - Na een uitgebreide selectieprocedure zijn begin van dit jaar ruim 100 cursisten begonnen met de B/L juryopleiding dressuur. Na tien cursusavonden en een theorie-examen, moesten de cursisten in april een praktijkexamen afleggen. 

Het praktijkexamen bestond uit het beoordelen van zes verschillende combinaties die allen een L2 proef reden. De beoordeling van de cursisten werd vergeleken met de beoordeling van de examencommissie en 94 cursisten bleven binnen de toegestane normen en haalden zo hun B/L jurykwalificatie binnen. Zij mogen vanaf nu dressuurproeven voor paarden en pony’s tot en met de klasse L2 dressuur beoordelen. Samen met de 80 nieuwe M-juryleden, die in maart 2011 al geslaagd waren voor hun praktijkexamen, vormen zij een mooie uitbreiding op het bestaande jurycorps. Hieronder een download met de geslaagdenoverzichten en tevens zijn de nieuwe juryleden inmiddels op 'Mijn KNHS' terug te vinden.


Algemene najaarsvergadering van de Regio op Donderdag 16 November 2010 in Zalencentrum Meursinge te Westerbork.

Kijk voor de Agenda en Notule op de Regio Site

 


 

Wedstrijdorganisaties van de Kring Zuid West Drenthe:

Wilt u een sloot in het parcours op nemen?

! Informeer bij Dhr. R. Harke !

De kring Zuid West Drenthe stelt aan de verenigingen uit hun kring een sloot ter beschikking die heel gemakkelijk is te plaatsen.

Verenigingen buiten de kring kunnen de sloot huren voor € 100.00